Daikin Sibiu -Climatizare spatii telecomunicatii -Climatizare servere - Aer conditionat Daikin Sibiu-Clima Daikin Sibiu

Program
9.00 - 17.00 Luni-Vineri

Contact
0369.80.77.66(fix)
0741.47.93.32(mobil)
0740.84.45.22(service)

dealer daikin sibiu
DISTRIBUITOR OFICIAL
iceberg srl
Du-te la conținut

Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare
La Iceberg cu ajutorul Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Aflaţi mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

CONTACT 0369.80.77.66
Răcire constantă
Răcirea tehnică nu este un proces cu program 9.00-17.00. Centrele de date şi camerele de servere au nevoie de climatizare 24/7, în toate condiţiile. Sistemele noastre au fost concepute să maximizeze durata de funcţionare în condiţii diverse, de la temperaturi scăzute de -15 °C până la temperaturi ridicate de 50 °C.
Utilizarea surselor regenerabile de energie
Răcirea unui centru de date necesită niveluri mult mai ridicate de energie consumată decât răcirea oricărui alt tip de spaţiu. Soluţiile de răcire tehnologică au fost concepute pentru a furniza eficienţă pe durata întregului an şi a reduce costurile de operare anuale.
clima server sibiu
aer conditionat telecomunicatii sibiu
Maximizarea duratei de funcţionare a echipamentului
În cazul puţin probabil al unei defecţiuni în timpul funcţionării, unitatea de rezervă în aşteptare este pregătită să preia activitatea. Intervenţia se realizează automat şi se trimite imediat o alertă de reparaţie de urgenţă. Aşadar, oprirea sistemului nu trebuie să te preocupe niciodată.
Agregate racire
Agregate de răcire
Satisface toate nevoile de climatizare
Ideal pentru centre de date de dimensiuni medii spre mari
Sistem gestionat de la nivel central pentru controlul precis al umidităţii şi temperaturii
Mod Free-Cooling
Funcţie unică de repornire rapidă
Tehnologie pe bază de apă
Daikin aduce confortul în locuinţa ta
Datorită soluţiilor noastre de climatizare fiabile, nu va mai fi nevoie să sacrifici confortul în defavoarea eficienţei energetice.

SkyAir
Sky Air
Sistem de răcire rentabil şi cu performanţă ridicată
Ideal pentru centre de date de mici dimensiuni sau incinte de telecomunicaţii
Funcţionare prin rotaţie şi de rezervă inclusă în sistemul standard de control
Comenzi separate pentru fiecare unitate
Capacitate unică mărită a unităţilor interioare
Tehnologie pe bază de agent frigorific
O soluţie completă pentru controlul climatizării din locuinţa ta
De la centrale termice şi aer condiţionat la sisteme inteligente de control şi opţiuni cu panouri solare, noi îți oferim soluţii de încălzire, apă caldă şi răcire pentru fiecare încăpere. Află mai multe informaţii despre opţiunile disponibile pentru căminul tău.
Lucrăm împreună cu tine
Daikin este un veritabil partener pentru proiectarea soluţiilor de răcire de proces adecvate cerinţelor tale. Fiind partener Daikin colaboram cu tine, la locul instalării, pentru a dezvolta o soluţie personalizată pentru clădirea ta, în funcţie de nevoi, cerinţe, locaţie, restricţii ale clădirii şi altele. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii plug-and-play sau dorești o soluţie complet personalizată, avem resursele necesare pentru a-ți oferi ambele variante.
Moderniziează sau înlocuieşte cu uşurinţă soluţia de climatizare existentă!
Unităţile de climatizare Daikin sunt considerate ca fiind pregătite pentru înlocuire. Concepute pentru o instalare rapidă, soluţiile pentru birouri şi clădiri de mari dimensiuni reutilizează traseele şi cablajele existente, eliminând astfel costurile suplimentare şi reducând la un nivel minim perioada de întrerupere. Unităţile flexibile, precum caseta perfect plată de la Daikin, se fixează direct în panourile standard, în timp ce intelligent Touch Manager, sistemul de management al activităţii, permite integrarea de echipamente terţe. Cu economiile de energie ridicate şi costurile minime de instalare, îți veţi amortiza investiţia rapid.
Iceberg Service, te ajută să menţii funcţionarea unităţilor de climatizare Daikin in Sibiu în mod eficient, prin punere în funcţiune şi pornire optimizate, întreţinere periodică şi preventivă, monitorizare la distanţă, îmbunătăţire a performanţei unităţilor de aer conditionat, pentru a putea beneficia de plusul de eficienţă dat de cea mai recentă tehnologie pe care o dezvoltăm.
CONTACT 0369.80.77.66
Calea Dumbravii Nr.135
Sibiu,Romania
Telefon 0369.80.77.66

comenzi@icebergservice.ro
office@icebergservice.ro
service@icebergservice.ro
Dezvoltat de Iceberg
dealer daikin sibiu
agfr iceberg
Înapoi la cuprins