Daikin Sibiu -Instalare Daikin-Service Daikin-Intretinere Daikin - Aer conditionat Daikin Sibiu-Clima Daikin Sibiu

Program
9.00 - 17.00 Luni-Vineri

Contact
0369.80.77.66(fix)
0741.47.93.32(mobil)
0740.84.45.22(service)

dealer daikin sibiu
DISTRIBUITOR OFICIAL
iceberg srl
Du-te la conținut

Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare
La Iceberg cu ajutorul Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Aflaţi mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

CONTACT 0369.80.77.66


De ce ai nevoie de un specialist pentru instalarea aerului condiționat?


Procesul de instalare a unei unități de aer condiționat necesită unelte și instrumente speciale, de aceea este necesar să fie realizat de către un instalator profesionist.
În plus, unitățile de aer condiționat conțin agenți frigorifici, substanțe care intră sub incidența protocolului de la Kyoto, iar legislația din majoritatea țărilor cere ca instalarea și lucrările de întreținere pentru unitățile de aer condiționat să fie efectuate de persoane autorizate.
Atunci când apelați la servicii de instalare profesioniste beneficiați de cunoștințele și experiența specialiștilor, care vă ajută să alegeți soluția optimă pentru instalare și montaj. Pe de altă parte, instalarea unității de către un profesionist asigură funcționarea fără probleme a aparatului și elimină costurile suplimentare care pot apărea în urma unei instalări nerecorespunzătoare.
E bine să știți că fiecare etapă include tehnici specifice și folosirea unor dispozitive speciale pentru instalațiile de aer condiționat. În plus, după finalizarea procesului, specialiștii sunt responsabili să facă verificări suplimentare care asigură buna funcționare a sistemului.  

Montaj aer conditionat Daikin

Esti in cautarea unei firme pentru montaj – instalare aer conditionat Daikin ? Noi efectuam montaj – instalare aer conditionat pentru orice model din marca Daikin fiind parteneri Daikin.
Daca doriti sa cumparati in aparat de climatizare Daikin sau tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat marca Daikin este indicat sa apelati la un montaj – instalare aer conditionat de specialitate. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.
La toate montajele se foloseste,aspirator,carota si pompa de vacuum.

Materiale folosite la Montaj – Instalare aer conditionat Daikin Sibiu si manopere:
  1. traseu frigorific (teava cupru 2 diametre,in functie de modelul de aer conditionat +izolatie)
  2. strapungere prin zid (beton, bca sau caramida)
  3. nu se fac strapungeri prin: grinzi sau stalpi de rezistenta.
  4. cablu elecrtic de legatura intre unitatii
  5. elemente de fixare:dibluri si holzsuruburii unitate externa si interna
  6. in functie de aparat-suruburi m8-4buc,saibe plate 8buc,piulite m8-4buc
  7. tub evacuare condes
  8. suport standard de fixare a unitatii exterioare
  9. cablu alimentare unitate interioara

Service-Reparatii Aer Conditionat Daikin

Esti in cautarea unei firme pentru reparatii – service aer conditionat Daikin ? Noi efectuam reparatii – service aer conditionat pentru orice model de aparat aer conditionat din gama Daikin.
Daca aveti probleme cu o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la reparatii – service aer conditionat de specialitate. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.
Reparatii – Service aer conditionat Daikin pentru aparate de uz casnic ,comercial si industrial.
Daca aveti nevoie de reparatii – service pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic,de uz comercial sau industrial echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat detinute de dumneavoastra.
Dispunem de piese de schimb originale Daikin.

Igienizare - Intretinere Aer conditionat Daikin

Esti in cautarea unei firme pentru igienizare – intretinere aer conditionat ? Noi efectuam igienizare – intretinere aer conditionat pentru orice model de aparat aer conditionat Daikin.
Igienizare – Intretinere aer conditionat – verificari periodice obligatorii
Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara verificarea a acestuia. Echipa noastra va ofera serviciul de verificare in baza unui contract de mentenanta. Mai mult decat atat, Curatarea de filtre,schimbul de filtre, registre si holendere, face parte din operatiunile uzuale si ciclice menite sa asigure buna functionare a aparatelor de aer conditionat.
Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare filtre aparate aer conditionat de interior
Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametrii optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.
Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare evaporator, condensator, tava condens
Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.
Igienizare – Intretinere aer conditionat – ventilatie
Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau inlocuirea filtrelor , curatarea tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.
Aer proaspăt şi curat
O unitate de climatizare întreținută corespunzător asigură o calitate optimă a aerului. Prin curăţarea filtrelor de aer, ai siguranţa că împreună cu cei dragi veţi respira un aer proaspăt şi curat.
Creşterea eficienţei sistemului
Întreţinerea periodică a unui sistem sau a unei unităţi, garantează reducerea consumului de energie, dar şi faptul că funcţiile de siguranţă şi integritatea sistemului respectă cele mai recente standarde şi regulamente, funcţionând la un nivel maxim de perfomanţă.
Costuri reduse
Pe termen lung, întreținerea este întotdeauna mai ieftină decât intervențiile de serviciu ad-hoc. Întreţinerea preventivă îţi permite planificarea și evitarea intervențiilor rapide. Costurile clare și transparente, precum și rapoartele bine întemeiate ale ciclului de viață pot fi cu ușurință incluse în buget, ceea ce reduce în timp costul total al proprietății (TCO) și costurile operaționale aferente.
Reducerea timpului de așteptare
Vizitele programate pentru întreținere sunt ușor de planificat și permit alegerea vizitelor pentru a evita impactul asupra confortului tău. Un sistem de aer condiționat bine întreținut este mai puțin probabil să eșueze în timpul sezonului de vârf. Prin menținerea la zi a unei unități la toate inspecțiile și verificările de întreținere, se evită opririle neplanificate şi defecţiunile.
Siguranţă îmbunătăţită
Când o unitate nu funcționează în stare optimă pe o perioadă mai lungă de timp, ar putea provoca condiții de muncă nesigure sau accidente. Mentenanța preventivă a sistemului asigură funcționarea în condiții de siguranță a sistemului de climatizare și respectă reglementările și cerințele locale.
Piese de schimb originale, instrumente şi echipamente
Piesele de schimb folosite sunt certificate de Daikin, ceea ce înseamnă că riscul de defecțiuni este redus, fiind asigurată valabilitatea garanţiei. În cazul în care este necesară deschiderea, revizia sau reparația echipamentului, Daikin, în calitate de producător OEM, dispune de toate uneltele și echipamentele originale pentru a te asigura că reparația este efectuată în conformitate cu recomandările din fabrică și îţi va menține echipamentul în funcțiune. Aceste instrumente nu se găsesc pe piața deschisă și facilitează depanarea avansată și raportarea care trebuie făcută pentru a se asigura că unitatea este optimizată și parametrizată corect, precum și verificarea integrității sistemului de climatizare.
Eficiența crescută a sistemului
Știind că sistemul tău este întreținut periodic, îţi oferă siguranța că toate cerințele legale relevante (de exemplu, reglementarea privind gazele F) sunt îndeplinite.
REGULAMENTUL (UE) NR. 517/2014 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 aprilie 2014 privind gazele fluorurate cu efect de seră și de abrogare a Regulamentului
(CE) nr. 842/2006
O soluţie completă pentru controlul climatizării din locuinţa ta
De la centrale termice şi aer condiţionat la sisteme inteligente de control şi opţiuni cu panouri solare, noi îți oferim soluţii de încălzire, apă caldă şi răcire pentru fiecare încăpere. Află mai multe informaţii despre opţiunile disponibile pentru căminul tău.
Daikin aduce confortul în locuinţa ta
Datorită soluţiilor noastre de climatizare fiabile, nu va mai fi nevoie să sacrifici confortul în defavoarea eficienţei energetice.

Lucrăm împreună cu tine
Daikin este un veritabil partener pentru proiectarea soluţiilor de răcire de proces adecvate cerinţelor tale. Fiind partener Daikin colaboram cu tine, la locul instalării, pentru a dezvolta o soluţie personalizată pentru clădirea ta, în funcţie de nevoi, cerinţe, locaţie, restricţii ale clădirii şi altele. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii plug-and-play sau dorești o soluţie complet personalizată, avem resursele necesare pentru a-ți oferi ambele variante.
Moderniziează sau înlocuieşte cu uşurinţă soluţia de climatizare existentă!
Unităţile de climatizare Daikin sunt considerate ca fiind pregătite pentru înlocuire. Concepute pentru o instalare rapidă, soluţiile pentru birouri şi clădiri de mari dimensiuni reutilizează traseele şi cablajele existente, eliminând astfel costurile suplimentare şi reducând la un nivel minim perioada de întrerupere. Unităţile flexibile, precum caseta perfect plată de la Daikin, se fixează direct în panourile standard, în timp ce intelligent Touch Manager, sistemul de management al activităţii, permite integrarea de echipamente terţe. Cu economiile de energie ridicate şi costurile minime de instalare, îți veţi amortiza investiţia rapid.
Iceberg Service, te ajută să menţii funcţionarea unităţilor de climatizare Daikin in Sibiu în mod eficient, prin punere în funcţiune şi pornire optimizate, întreţinere periodică şi preventivă, monitorizare la distanţă, îmbunătăţire a performanţei unităţilor de aer conditionat, pentru a putea beneficia de plusul de eficienţă dat de cea mai recentă tehnologie pe care o dezvoltăm.
CONTACT 0369.80.77.66
Calea Dumbravii Nr.135
Sibiu,Romania
Telefon 0369.80.77.66

comenzi@icebergservice.ro
office@icebergservice.ro
service@icebergservice.ro
Dezvoltat de Iceberg
dealer daikin sibiu
agfr iceberg
Înapoi la cuprins