Solutii climatizare Daikin in Sibiu - Aer conditionat Daikin Sibiu-Clima Daikin Sibiu

Program
9.00 - 17.00 Luni-Vineri

Contact
0369.80.77.66(fix)
0741.47.93.32(mobil)
0740.84.45.22(service)

dealer daikin sibiu
DISTRIBUITOR OFICIAL
iceberg srl
Du-te la conținut
solutii climatizare daikin

                                         
Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare
La Iceberg cu ajutorul Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Aflaţi mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

CONTACT 0369.80.77.66

Aer conditionat Daikin pentru locuinta

Daikin aduce confortul în locuinţa ta

Datorită soluţiilor noastre de climatizare fiabile, nu va mai fi nevoie să sacrifici confortul în defavoarea eficienţei energetice.
O soluţie completă pentru controlul climatizării din locuinţa ta
De la centrale termice şi aer condiţionat la sisteme inteligente de control şi opţiuni cu panouri solare, noi îți oferim soluţii de încălzire, apă caldă şi răcire pentru fiecare încăpere. Află mai multe informaţii despre opţiunile disponibile pentru căminul tău.
climatizare daikin sibiu

Aer conditionat Daikin pentru magazin

aer conditionat pentru magazin daikin sibiu

Creează climatul perfect pentru clienţi in magazinul tau

Dezvoltă-ţi afacerea şi întâmpină-ţi clienţii cu un climat confortabil, menţinând, în acelaşi timp, costurile sub control cu ajutorul instrumentelor de gestionare a energiei
Controlează confortul şi costurile
Clienţii care se simt confortabil petrec mai mult timp în magazin şi cumpără mai mult. Înţelegem faptul că un climat perfect şi menţinerea costurilor de energie sub control sunt esenţiale pentru succesul afacerii tale. Cu Daikin Cloud şi controlerele inteligente, poţi monitoriza cu uşurinţă confortul şi reduce consumul de energie la un nivel minim.
Păstrează prospeţimea!
Produsele alimentare sunt la fel de importante ca şi clienţii. Afacerea ta nu ar mai exista fără una din aceste două categorii. Soluţiile noastre de refrigerare eficiente energetic şi tehnologiile precise de climatizare au fost concepute pentru a-ţi păstra atât alimentele, cât şi clienţii, într-un mediu la fel de confortabil.

Aer conditionat Daikin pentru hotel

climatizare hotel daikin sibiu

O soluţie completă de climatizare pentru hotel

De la soluţii de climatizare a aerului şi încălzire personalizate la sisteme de gestionare pentru economisirea energiei, deţinem soluţii de climatizare pentru camere de hotel, săli de conferinţă, restaurante şi facilităţi de Spa. Află mai multe informaţii despre opţiunile disponibile pentru hoteluri.
De la pensiuni mici la hoteluri mari din staţiuni
Indiferent dacă proiectul este de mari sau mici dimensiuni, noi îţi oferim soluţii de încălzire şi răcire adecvate pentru hotelul tău. Găseşte soluţia potrivită selectând dimensiunea hotelului sau necesarul.

Aer conditionat Daikin pentru birouri

O soluţie completă de climatizare pentru clădirea ta

De la încălzirea şi răcirea aerului cu eficienţă energetică, la sisteme de management al clădirilor, îţi oferim soluţii de climatizare pentru birouri şi clădiri de mari dimensiuni. Află mai multe informaţii despre opţiunile disponibile pentru clădirea ta.
De la clădiri de birouri mici la zgârie-nori
Indiferent dacă proiectul este de mari sau mici dimensiuni, noi îți oferim soluţii de încălzire şi răcire adecvate pentru clădirea ta. Găsește soluţia potrivită selectând dimensiunea clădirii sau cerinţa.
aer conditionat pentru birou daikin sibiu

Soluţii de răcire pentru infrastructură şi centre de date

Răcire constantă

Răcirea tehnică nu este un proces cu program 9.00-17.00. Centrele de date şi camerele de servere au nevoie de climatizare 24/7, în toate condiţiile. Sistemele noastre au fost concepute să maximizeze durata de funcţionare în condiţii diverse, de la temperaturi scăzute de -15 °C până la temperaturi ridicate de 50 °C.
aer conditionat pentru server sibiu

Climatizare Daikin pentru industrie

aer conditionat Daikin sibiu
Aer conditionat salupa
Industrial
Sistemele de răcire de proces Daikin sunt concepute pentru mediile solicitante ale aplicaţiilor industriale variate.
Producţie
Asigură buna funcţionare cu ajutorul echipamentelor de răcire, refrigerare şi al centralelor de tratare a aerului de la Daikin.
Industria farmaceutică
Evită contaminarea aerului din mediile cu control ridicat prin intermediul tehnologiilor de răcire de proces şi de control al umidităţii.
Crame
Cu soluţiile de control al climatizării oferite de Daikin, garantăm condiţiile termice optime pentru fiecare etapă a procesului de vinificaţie.
Industria petrochimică
Tehnologiile de control al temperaturilor menţin instalaţiile petrochimice în condiții de siguranţă și confort, crescându-le în acelaşi timp eficienţa.
Prelucrarea şi depozitarea de alimente
Soluţia fiabilă de răcire de proces asigură temperaturi stabile pentru producţia, transportul şi depozitarea alimentelor.

Lucrăm împreună cu tine
Daikin este un veritabil partener pentru proiectarea soluţiilor de răcire de proces adecvate cerinţelor tale. Fiind partener Daikin colaboram cu tine, la locul instalării, pentru a dezvolta o soluţie personalizată pentru clădirea ta, în funcţie de nevoi, cerinţe, locaţie, restricţii ale clădirii şi altele. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii plug-and-play sau dorești o soluţie complet personalizată, avem resursele necesare pentru a-ți oferi ambele variante.
Moderniziează sau înlocuieşte cu uşurinţă soluţia de climatizare existentă!
Unităţile de climatizare Daikin sunt considerate ca fiind pregătite pentru înlocuire. Concepute pentru o instalare rapidă, soluţiile pentru birouri şi clădiri de mari dimensiuni reutilizează traseele şi cablajele existente, eliminând astfel costurile suplimentare şi reducând la un nivel minim perioada de întrerupere. Unităţile flexibile, precum caseta perfect plată de la Daikin, se fixează direct în panourile standard, în timp ce intelligent Touch Manager, sistemul de management al activităţii, permite integrarea de echipamente terţe. Cu economiile de energie ridicate şi costurile minime de instalare, îți veţi amortiza investiţia rapid.
Iceberg Service, te ajută să menţii funcţionarea unităţilor de climatizare Daikin in Sibiu în mod eficient, prin punere în funcţiune şi pornire optimizate, întreţinere periodică şi preventivă, monitorizare la distanţă, îmbunătăţire a performanţei unităţilor de aer conditionat, pentru a putea beneficia de plusul de eficienţă dat de cea mai recentă tehnologie pe care o dezvoltăm.
CONTACT 0369.80.77.66
Calea Dumbravii Nr.135
Sibiu,Romania
Telefon 0369.80.77.66

comenzi@icebergservice.ro
office@icebergservice.ro
service@icebergservice.ro
Dezvoltat de Iceberg
dealer daikin sibiu
agfr iceberg
Înapoi la cuprins