Aer conditionat Daikin Sibiu / Climatizare Daikin Sibiu - Aer conditionat Daikin Sibiu-Clima Daikin Sibiu

Program
9.00 - 17.00 Luni-Vineri

Contact
0369.80.77.66(fix)
0741.47.93.32(mobil)
0740.84.45.22(service)

dealer daikin sibiu
DISTRIBUITOR OFICIAL
iceberg srl
Du-te la conținut


Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare
La Iceberg cu ajutorul Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Aflaţi mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

CONTACT 0369.80.77.66

Cum să alegi aparatul de aer condiționat perfect pentru tine


Ai luat decizia să achiționezi un aparat de aer condiționat? Atunci trebuie să știi că sunt anumite detalii de care trebuie să ții cont pentru alegerea soluției de climatizare perfecte.Sunt multe modele din care trebuie să alegi, de aceea găsirea aparatului de aer condiționat care să răspundă tuturor așteptărilor tale poate fi o provocare. Nevoile tale și ale membrilor familiei sunt cele în funcție de care trebuie să faci alegerea și este important să le identifici corect.
De la numărul de camere în care dorești să asiguri climatizarea și dimensiunea lor, până la distanța dintre unitatea interioară de cea exterioară și beneficiile pe care aparatul de aer condiționat ți le poate oferi. Toate acestea sunt detalii care să te ghideze în a identifica soluția optimă de climatizare.
Am conturat pentru tine 6 întrebări pe care să le parcurgi înainte de a alege aparatul de aer condiționat. Și, pentru că ne dorim ca întreg procesul să fie unul ușor și tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută, Iceberg fiind partener va fi alături de tine pentru a te ajuta cu orice detalii suplimentare ai nevoie.

Cum alegi un aer conditionat?

Ne ocupam de tot procesul de instalare a aparatului tău Daikin

Ai ales aparatul de aer condiționat, iar acum te gândești la procesul de instalare și tot ce presupune acesta?
Montarea sistemului de climatizare, ca și în cazul dezinstalării vechii unități în cazul în care există, se face numai cu o echipă specializată, care poate să asigure servicii de cea mai bună calitate. În acest fel, previi o instalare defectuoasă care poate ajunge să afecteze buna funcționare a aparatului. Este important să beneficiezi de tot sprijinul necesar încă de la început, așa că, odată ce ai decis modelul dorit, contacteaza-ne pentru instalare.Încă din primul moment, el îți va fi alături și îți va explica ce presupune procesul de instalare. Astfel, odată ce ați stabilit soluția potrivită, se va ocupa de toată treaba. În atribuțiile sale intră mai mult decât instalarea propriu-zisă a sistemului, așa că poți să fii sigur că va avea mare grijă de bunurile tale și va reduce pe cât posibil inconvenientele pentru tine și vecinii tăi. Practic, tu te poți relaxa în tot acest timp și poți profita de ocazie pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, urmând ca atunci când vă întoarceți acasă să descoperiți climatul perfect.
Cum instalezi un aer conditionat?

De ce ai nevoie de un specialist pentru instalarea aerului condiționat?

Procesul de instalare a unei unități de aer condiționat necesită unelte și instrumente speciale, de aceea este necesar să fie realizat de către un instalator profesionist. În plus, unitățile de aer condiționat conțin agenți frigorifici, substanțe care intră sub incidența protocolului de la Kyoto, iar legislația din majoritatea țărilor cere ca instalarea și lucrările de întreținere pentru unitățile de aer condiționat să fie efectuate de persoane autorizate.
Atunci când apelați la servicii de instalare profesioniste beneficiați de cunoștințele și experiența specialiștilor, care vă ajută să alegeți soluția optimă pentru instalare și montaj. Pe de altă parte, instalarea unității de către un profesionist asigură funcționarea fără probleme a aparatului și elimină costurile suplimentare care pot apărea în urma unei instalări nerecorespunzătoare.
E bine să știți că fiecare etapă include tehnici specifice și folosirea unor dispozitive speciale pentru instalațiile de aer condiționat. În plus, după finalizarea procesului, specialiștii sunt responsabili să facă verificări suplimentare care asigură buna funcționare a sistemului.  
Lucrăm împreună cu tine
Daikin este un veritabil partener pentru proiectarea soluţiilor de răcire de proces adecvate cerinţelor tale. Fiind partener Daikin colaboram cu tine, la locul instalării, pentru a dezvolta o soluţie personalizată pentru clădirea ta, în funcţie de nevoi, cerinţe, locaţie, restricţii ale clădirii şi altele. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii plug-and-play sau dorești o soluţie complet personalizată, avem resursele necesare pentru a-ți oferi ambele variante.
Moderniziează sau înlocuieşte cu uşurinţă soluţia de climatizare existentă!
Unităţile de climatizare Daikin sunt considerate ca fiind pregătite pentru înlocuire. Concepute pentru o instalare rapidă, soluţiile pentru birouri şi clădiri de mari dimensiuni reutilizează traseele şi cablajele existente, eliminând astfel costurile suplimentare şi reducând la un nivel minim perioada de întrerupere. Unităţile flexibile, precum caseta perfect plată de la Daikin, se fixează direct în panourile standard, în timp ce intelligent Touch Manager, sistemul de management al activităţii, permite integrarea de echipamente terţe. Cu economiile de energie ridicate şi costurile minime de instalare, îți veţi amortiza investiţia rapid.
Iceberg Service, te ajută să menţii funcţionarea unităţilor de climatizare Daikin in Sibiu în mod eficient, prin punere în funcţiune şi pornire optimizate, întreţinere periodică şi preventivă, monitorizare la distanţă, îmbunătăţire a performanţei unităţilor de aer conditionat, pentru a putea beneficia de plusul de eficienţă dat de cea mai recentă tehnologie pe care o dezvoltăm.
CONTACT 0369.80.77.66
Calea Dumbravii Nr.135
Sibiu,Romania
Telefon 0369.80.77.66

comenzi@icebergservice.ro
office@icebergservice.ro
service@icebergservice.ro
Dezvoltat de Iceberg
dealer daikin sibiu
agfr iceberg
Înapoi la cuprins