Daikin Sibiu / Aer conditionat Daikin Sibiu - Aer conditionat Daikin Sibiu-Clima Daikin Sibiu

Program
9.00 - 17.00 Luni-Vineri

Contact
0369.80.77.66(fix)
0741.47.93.32(mobil)
0740.84.45.22(service)

dealer daikin sibiu
DISTRIBUITOR OFICIAL
iceberg srl
Du-te la conținut


Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare
La Iceberg cu ajutorul Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Aflaţi mai multe despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

CONTACT 0369.80.77.66

Utile despre aerul conditionat DaikinAvem grijă de ce respiri

100 % aer curat
Informațiile şi reacțiile apărute atât în mass-media, cât şi în social media în ultimele săptămâni, au arătat că devenim din ce în ce mai preocupați de calitatea aerului pe care îl respirăm, atât la exterior, cât şi la interior. Este firesc să acordăm atenție impactului pe care poluarea îl are asupra sănătații noastre, acum şi în viitor.
Daikin depune în continuare eforturi în a dezvolta produse cât mai eficiente şi cu un impact minim asupra mediului înconjurător. Totodată, contribuim la îmbunătățirea calității aerului exterior din România prin plantarea a zeci de mii de puieți în ultimii ani.
Este un proces care durează, însă promisiunea Daikin la nivel global este de a aduce compania la zero emisii de carbon până în 2050.
Pentru a combate nivelul actual al poluării şi pentru a creşte calitatea aerului de la interior, o soluție foarte eficientă este un purificator de aer. Cele două modele de purificatoare Daikin, sunt extrem de eficiente pentru a curăța aerul din încăpere şi pentru a distruge particulele de poluare PM. Sunt prevăzute cu 6 filtre pentru a opri și descompune alergenii și microparticulele fine din aer între 0.3 μm si 10 μm, pe care le rețin cu o eficiență de peste 97%.
În graficul alaturat, îți arătăm care este eficiența de filtrare a prafului, în funcție de dimensiunea particulelor, ale celor două modele de purificatoare Daikin: MC70L și Ururu.
Asadar,  avem două modele de purificatoare în portofoliu: cu umidificare, Ururu, și modelul MC70L, fără funcția de umidificare.
Ururu este extrem de eficient şi în perioada rece, atunci când temperatura exterioară scade, deci scade şi umiditatea din casă, menținând un raport optim de umiditate. Mai mult, purificatorul detectează singur nivelul de poluare, miros sau umiditate şi îşi poate adapta automat viteza ventilatorului pentru un confort optim.
MC70L are doar 8,5 kg, iar Ururu 11 kg, prin urmare, ambele permit o mobilitate maximă.
Funcționarea este extrem de silențioasă (doar 16 dB), asigurând astfel un somn liniștit pentru întreaga familie.
Ambele sunt aplicabile în încăperi de până la 46 m².

5 mituri pe care nu le ştiai despre pompele de căldură


Te gândești să optezi pentru o pompă de căldură, însă ai îndoieli, mai ales că ai auzit că poate fi instalată doar în clădiri noi și poate înlocui doar sistemele de încălzire care funcționează cu ulei și petrol? Cu o experiență de peste 90 de ani în tehnologia încălzirii și a răcirii, Daikin demontează cinci cele mai comune concepții greșite despre pompele de căldură.
Mitul #1 Pompa de căldură funcționează numai în clădiri noi
Pompele de căldură, precum Altherma 3, sunt atât de puternice încât ar trebui chiar să fie luate în considerare pentru proiectele de modernizare și renovare. Indiferent dacă vorbim despre o locuință din anii 1960, 1970 sau 1980, o pompă de căldură va oferi același nivel de confort. Proiectate cu caracteristici unice, pompele de căldură Altherma de la Daikin folosesc tehnologia modernă pentru a produce căldură și apă caldă menajeră foarte eficient din punct de vedere energetic.
Mitul #2 Investiția într-o nouă tehnologie este nesigură
Tehnologia pompelor de căldură nu este în niciun caz nouă. Principiul este cunoscut de mai bine de 100 de ani. Cu 90 de ani de experiență, Daikin este lider de piață în producția de echipamente folosind tehnologia pompă de căldură pentru locuințe rezidențiale și clădiri comerciale. Noile pompe de căldură Altherma 3 de la Daikin folosesc un algoritm inteligent, care determină automat cel mai economic și eficient proces energetic reducând costurile într-un mod inteligent și unic. Programarea inteligentă ajută la economisirea a 35% mai multă energie față de un boiler tradițional în condensare, luând în considerare prețul la energie, temperatura din exterior și cerințele de căldura din interior. Cu pompele de încălzire de la Daikin, chiar și atunci când temperatura din exterior este de -28 de grade Celsius, în casa ta va fi confortabil și cald.
Mitul #3 Pompele de căldură nu pot înlocui centrale pe ulei, gaz si lemn
Pompele de căldură moderne R-32 sunt într-adevăr ideale pentru renovări și înlocuirea vechilor centrale.  Designul compact al pompei de căldură Altherma permite că aceasta să fie instalată într-un spațiu de mic dimensiuni și, mai mult, poate fi conectată perfect la conductoarele și radiatoarele existente. Acest lucru înseamnă că te poți bucura de eficiența unei pompe de căldură fără a fi necesară înlocuirea întregului sistem.
Mitul #4 Pompele de căldură consumă prea mult gaz
Nicidecum! Altherma de la Daikin extrage din aer, prin unitatea exterioară, 75% din energia necesară pentru a oferi căldură, răcire sau apă caldă. În plus, pompele de căldură sunt foarte eficiente, astfel consumând mai puțină energie spre deosebire de alte sisteme, ceea ce înseamnă mai puțină poluare și mai puține emisii de carbon. Pompele de căldură sunt în general mai prietenoase cu mediul față de sistemele care folosesc gaz, ulei sau lemne.
Mitul #5 Pompa de căldură are randament scăzut la temperaturi mici
Indiferent de cât de frig este afară, Altherma 3 de la Daikin asigură același confort termic pană la -28 de grade. Pompa de căldură este adecvată pentru instalații noi și înlocuiri, la fel de bine cum este și pentru conectarea la sistemul de încălzire din pardoseală și radiatoare. Aceasta poate fi, de asemenea, montată cu un sistem integrat de apă caldă sau conectată cu un boiler extern, astfel încât apa caldă este mereu disponibilă pentru consumator.

Aerul ne poate influența sănătatea


Cu siguranță ai avut momente când îți doreai să evadezi din toropeala orașului sau pur si simplu să rămâi în casă pentru a evita disconfortul de afară. Mai ales că vara există numeroși alergeni în mediul înconjurător, de la acarieni, praf, până la polen, care împreună cu temperaturile ridicate, umiditatea și poluarea îți accentuează starea de disconfort. O soluție, în special pentru persoanele alergice, este să petreacă cât mai puțin timp afară.De cele mai multe ori însă, calitatea aerului din interiorul casei poate fi mai slabă decât calitatea aerului din exterior, mai ales când optezi să ții fereastra deschisă timp îndelungat. Surprinzător sau nu, această decizie poate dăuna și mai mult deoarece astfel se favorizează pătrunderea mai multor alergeni în interiorul încăperii precum și a aerului cald, reușind să creezi un disconfort suplimentar.
Așadar, cea mai benefică soluție pentru sănătatea ta în zilele călduroase de vară, se dovedește a fi utilizarea aparatului de aer condiționat. Pentru distrugerea impurităților din aer, majoritatea sistemelor noastre de aer condiționat dețin filtre de deodorizare din apatit de titan, captând particulele de praf, inhibând evoluția particulelor nesănătoase și eliminând mirosurile, iar unele sisteme dețin purificatoare Flash Streamer.
Pe lângă faptul că elimină impuritățile, purificatorul de aer Flash Streamer are capacitatea de a reduce cantitatea de alergeni pe bază de polen cu 99,6% în doar 2 ore de utilizare. Mai simplu spus, această tehnologie are la bază o sumă de descărcări electrice controlate perfect de aparatul de aer condiționat, astfel încât să nu te afecteze în vreun fel. Ca o comparație, efectul se aseamănă cu un fulger natural, însă de o putere semnificativ diminuată. Efectul se resimte în calitatea aerului din casa ta, neutralizând agenții dăunători și alergenii, asigurându-ți astfel un aer purificat și sănătos. În plus, timpul relativ redus în care purificatorul schimbă calitatea aerului îți asigură un consum minim de energie electrică, deoarece sistemele noastre care au înglobată această tehnologie, printre care: Ururu Sarara și Stylish fac parte din clasa energetică A+++.

Cum reușesc aparatele de aer condiționat Daikin să îți asigure încălzirea locuinței la nivel optim

Cu Daikin, liderul european în domeniul controlului climatic, te bucuri de un mediu confortabil pe tot timpul anului. Reușești cu doar o singură unitate de aer condiționat să ai ambianța perfectă în locuința ta atât vara, cât și iarna.
Care este secretul? Aparatele de aer condiționat Daikin sunt prevăzute cu tehnologia de top Optimised Heating 4, special creată pentru ca aparatul de aer condiționat să îți ofere climatul interior perfect chiar și la temperaturi exterioare de -25°C. De asemenea, echipamentele dispun de cele mai noi tehnologii și o mulțime de funcții care le fac eficiente și fiabile din punct de vedere energetic.
Funcționarea la temperaturi extreme
Atunci când temperatura de afară scade sub pragul de îngheț, menținerea unui climat interior ideal depinde întru totul de tipul sistemului folosit. Prin urmare, este crucial să optezi pentru un aparat de aer condiționat conceput pentru temperaturile climei locale. Unitățile Daikin Perfera, Comfora, dar și cele de pardoseală, spre exemplu, vor continua să încălzească locuința chiar și atunci când temperatura exterioară scade la -25 °C. Unitățile exterioare au fost reproiectate pentru a rezista la condiții meteorologice extreme: datorită ciclului de dezghețare îmbunătățit se reduce acumularea de gheată, iar noua tăviță de condens reproiectată permite evacuarea rapidă a apei rezultate din procesul de dezghețare al unității exterioare, oferind mai mult confort și fiabilitate.
Eficiență sporită - economisește bani și energie
Proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic la temperaturi scăzute, spliturile Daikin au cea mai mare rată energetică (până la A +++). Cu cât clasa energetică este mai mare, cu atât sistemul este mai eficient din punct de vedere al costului. Astfel, unitățile Daikin se dovedesc a fi cea mai bună investiție datorită faptului că ajută la economisirea energiei și la eficientizarea costurilor. Daikin Stylish, spre exemplu, are un ventilator nou proiectat, care optimizează fluxul de aer pentru o eficiență energetică mai mare și este, de asemenea, foarte silențios.
Impact redus asupra mediului
Unitățile Daikin Stylish, Perfera, Comfora și de pardoseală sunt echipate cu tehnologia Bluevolution. Acest lucru inseamnă că folosesc agent frigorific R-32, care are cel mai mic potențial de încălzire globală (GWP) și, prin urmare, au un impact redus asupra mediului.
Aer pur pentru o stare de bine
Aerul proaspăt si curat este esențial pentru o stare generală bună, iar crearea unui mediu interior cât mai sănătos este deosebit de importantă în special în zonele cu climă rece. Cu acest scop, unitățile Daikin Stylish, Perfera și Comfora folosesc tehnologia Flash Streamer pentru a elimina particulele, alergenii și mirosurile și furnizează astfel aer purificat de cea mai înaltă calitate.
Design minimalist
Mai puțin poate însemna mai mult. Spliturile Daikin au un stil minimalist, sunt realizate din materiale naturale și au un design subtil, aspecte care le ajută să se încadreze perfect în arhitectura încăperii. Sunt echipamente practic insesizabile și asigură o senzație plăcută de bine. Aceste modele elegante și moderne au fost recunoscute de industrie, deținând binecunoscutul premiu  iF DESIGN AWARD 2019 și de asemenea, premiul RED DOT Design Award.

Incalzeste-ti casa cu aparatul de aer conditionat și poți reduce cheltuieli suplimentare

Știai că încălzirea unei locuințe cu un aparat de aer condiționat este posibilă fără un consum ridicat de energie sau o cheltuială suplimentară?
Vine iarna și temperaturile scad rapid în termometre. Știm că pălăriile, mănușile, eșarfele și paltoanele groase sunt o necesitate pentru următoarele luni, dar cum te poți asigura că ajungi acasă și găsești confort și căldură?
Este foarte important să ai sistemul de încălzire potrivit pentru a menține un climat interior confortabil. Totuși, un aparat de aer condiționat ar trebui să facă mai mult decât să mențină temperatura locuinței, misiunea lui este și să economisească energie și bani. Cum putem face asta? Fiind atenți la diferite criterii care trebuie luate în considerare atunci când alegem un aparat de aer condiționat destinat încălzirii.  
Localizare
Temperaturile exterioare din zona în care locuiești sunt un criteriu important în alegerea sistemului de climatizare, iar poziționarea geografică este esențială, deoarece toate aparatele de aer condiționat sunt concepute pentru a funcționa în anumite condiții climatice. O unitate neadecvată condițiilor exterioare poate să nu funcționeze corect și astfel, riscul este să înghețe în cele mai friguroase zile. Umiditatea ridicată poate fi, de asemenea, o problemă, deoarece poate activa mai des functia de dezghet a aparatului, fiind o condiție de care trebuie să ții cont dacă locuiești lângă un lac, râu sau mare și de asemenea, într-o zonă în care predomină ceața.
Aparatele de aer condiționat Daikin sunt concepute pentru a funcționa eficient în regim de încălzire chiar și în condiții meteorologice nefavorabile atunci când temperatura exterioară coboară până la -20°C.
Dimensiunea camerei
Un alt factor important atunci când alegi aparatul de aer condiționat este dimensiunea camerei pe care dorești să o încălzești, acest lucru determinând capacitatea unității necesare. Bineînțeles, o capacitate prea mică poate determina aparatul de aer condiționat să nu încălzească în mod corespunzător camera.
Este important de știut faptul că Daikin oferă aparate de aer condiționat într-o gamă largă de capacităţi, între 2kW și 8,2kW, făcând astfel posibilă climatizarea încăperilor de la 12/15 mp până la 70-80 mp, în funcție de izolarea clădirii.
Temperatură constantă pentru confort și stare de bine
Aparatele de aer condiționat Daikin sunt echipate cu tehnologia Inverter, specială pentru împiedicarea pierderii de energie, controlând modularea compresorului în mod eficient. Astfel, în loc să consume energie suplimentară pentru ridicarea și coborârea temperaturii, inverterul reglează astfel viteza motorului compresorului. Acest lucru reduce consumul de energie cu până la 30%.
În plus, aparatele de aer condiționat Daikin au senzori de detectare a mișcării integrați, care schimbă setarea temperaturii în modul de economisire a energiei atunci când nu este nimeni în cameră. Acest lucru le face mai economice decât alte sisteme, devenind o alegere de încălzire mai bună pe termen lung.
Izolația este importantă
Izolația locuinței și ferestrele joacă un rol important în economisirea energiei. Valoarea U sau coeficientul de transfer termic arată cantitatea de energie care se eliberează printr-o componentă a clădirii, cum ar fi o fereastră. Cu cât valoarea U este mai mică, cu atât această componentă este mai eficientă la conservarea energiei. De asemenea, o măsură utilă în acest sens este închiderea ușilor sau a ferestrelor din încăperile pe care ne dorim să le încălzim.
Întreținerea periodică este importantă
Întreținerea și verificarea periodică a echipamentului joacă un rol extrem de important, prin urmare, merită să fii atent la perioada de garanție și să te asiguri că un aparat de aer condiționat vine și cu servicii post-vânzare. Spre exemplu, aparatele de aer condiționat Daikin sunt înregistrate pe platforma Stand By Me, care oferă garanție extinsă, dar și monitorizare inteligentă de la distanță și de asemenea, trimite notificări automate atunci când vine momentul efectuării mentenanței periodice.

Ghid pentru pompele de căldură

De ce este pompa de căldură cea mai inteligentă și eficientă tehnologie de încălzire la ora actuală?
Cel mai inteligent mod de încălzire? Economic și ecologic? Pe termen lung și versatil? Există un singur răspuns: pompa de căldură.
Uită de sistemele convenționale de încălzire! Există un mod mai bun de a-ți încălzi locuința care să îți aducă o serie de beneficii, precum o rată de eficiență ridicată, un nivel remarcabil de confort și, în plus, o investiție verde!
Pompele de căldură sunt folosite de zeci de ani și, ținând cont de eficiența lor, acest lucru nu este deloc surprinzător. Pompa de căldură este un sistem electric care extrage energia dintr-un loc și o transferă în altul în cel mai eficient și sustenabil mod.
De exemplu, pompa de căldură Daikin Altherma extrage căldura din exterior și o folosește pentru a oferi căldură și apă caldă menajeră, în timp ce procesul invers presupune atragerea căldurii din interior pentru a răci eficient casa. Pompa de căldură colectează pană la 75% din energia utilizată din aer și restul din electricitate. Și, pentru că este alimentată în mare parte de energie regenerabilă, o pompă de căldură este cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor și cea mai prietenoasă soluție cu mediul existentă la ora actuală.   
Principiul încălzirii cu pompa de căldură este foarte simplu și se bazează pe cea de-a doua lege a termodinamici conform căreia: căldura nu poate fi transferată spontan dintr-o locație rece în una caldă, pentru a se întâmpla acest lucru este necesară energie suplimentară.
În pompele de căldură, această energia suplimentară este introdusă de un compresor și transferată de o substanță numită refrigerant, care trece printr-un ciclu de evaporare și condensare. Majoritatea transferurilor de căldură se produc în momentul în care agentul frigorific își schimbă starea sa din lichid în gaz și invers.
Există patru componente estențiale ale unei pompe de căldură. Trei sunt localizate în unitatea exterioară- evaporatorul, compresorul și valva de expansiune. Al patrulea element este condensatorul, care este localizat în unitatea interioară. Circulând între unitatea de exterior și cea de interior, agentul frigorific transferă căldura prin procesul de evaporare și condensare.
Datorită Bluevolution, sistemul Daikin Altherma 3 este eficient fără să afecteze mediul
Sistemul Altherma 3 de la Daikin, de exemplu, funcționează cu Bluevolution-cea mai inovatoare tehnologie care utilizează agentul frigorific R-32, care face ca acest sistem să fie eficient și să aibă un impact scăzut asupra mediului. Pentru că nu se ard petrol și gaze naturale, consumul de energie neregenerabilă este redus la minimum.
Există preconcepția potrivit căreia pompele de căldură oferă doar agent termic. De fapt, ciclul de funcționare al pompei de căldură este reversibil și acestea pot oferi controlul climatic complet de-a lungul anului-căldură în timpul iernii și răcire în timpul verii.
Încălzire eficientă și apă menajeră chiar și la -28°C
Pentru că aerul din exterior și de la sol conține mereu căldură, o pompă de căldură poate să încălzească și în cele mai reci condiții. Sistemul Altherma 3 de la Daikin, de exemplu, oferă căldură eficientă și apă caldă chiar și atunci când temperatura de afară este sub -28 de grade.
Cu o experiență de peste 95 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea să inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse, precum și pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate.
Așadar, indiferent dacă alegeți un sistem aer-apă, sol-apă sau un sistem hibrid, o pompă de căldură este cea mai inteligentă tehnologie de încălzire, furnizând cel mai avantajos mix între eficiență ridicată, cele mai mici costuri de funcționare, confort unic și durabilitate.

Vara deții controlul, oriunde, oricând

Oricum ai decis să îți petreci vara asta, un lucru este sigur: căldura este un factor de care trebuie să ții mereu cont pentru ca starea ta de bine și nivelul de confort să nu aibă de suferit. Noi îți propunem să începi cu temperatura din casa ta! :)
Pentru asta, existența unui sistem de aer condiționat în locuință s-ar putea dovedi a fi cea mai bună investiție, având capacitatea să îți asigure o temperatură constantă în încăpere. Mai mult, cum ar fi să nu aștepți ca sistemul să își facă treaba în timp ce ești acasă, ci din contră să te aștepte deja atmosfera dorită în orice cameră?
Ei bine, dacă în perioada anilor ’70 a început dezvoltarea dispozitivelor cu fir din locuință, în prezent evoluția tehnologică continuă să ne surprindă. Expresia că „ai toată viața în telefon” se aplică la majoritatea dintre noi. Marea majoritate avem în telefonul mobil începând de la amintiri cu cei dragi, diverse documente de la job, până la diverse aplicații care îți fac viața mai ușoară. Conform studiilor, 90% dintre oameni doresc să poată utiliza telefonul pentru a controla totul în casă. Dacă până acum nu te-ai gândit cum ar fi să găsești temperatura perfectă acasă după o mini-vacanță sau o zi aglomerată și călduroasă de vară, află că este foarte simplu. Sistemele noastre de aer condiționat sunt optimizate și pot fi controlate de la distanță, prin intermediul aplicației Daikin Online Controller. Cu ajutorul aplicației instalată pe smartphone sau tabletă, poți monitoriza sistemul de aer condiționat de la distanță, oriunde și oricând. În plus, poți seta temperatura dorită, simplu și rapid, poți regla viteza ventilatorului, direcția fluxului de aer sau chiar să consulți consumul de energie electrică. Aplicația noastră îți face viața mai ușoară, mai ales în zilele fierbinți de vară și îți permite să programezi sistemul de aer condiționat la ora și temperatura dorită, îmbunătățindu-ți astfel nivelul de confort.
Când programul tău începe să nu mai corespundă cu cel al celorlalți membri ai familie, Daikin Online Controller permite fiecăruia să își creeze atmosfera ideală în cameră, de la distanță. Mai mult, în zilele când cei mici rămân acasă, grija ta pentru starea lor de bine rămâne aceeași, astfel, să poți controla temperatura și direcția fluxului de aer al sistemului poate fi un plus pentru buna lor dispoziție și cheful de joacă. :)
Ca o caracteristică suplimentară, aplicația noastră îți oferă și un plus de informație în ceea ce privește capacitatea de a consulta consumul de energie, permițându-ți să monitorizezi lunar eficiența energetică a sistemului de aer condiționat, informându-te în timp real în privința costurilor.

Ghid pentru o casă sănătoasă în timpul iernii

Contrar aparențelor, aerul rece din timpul iernii are un nivel scăzut de umiditate. Astfel, cu cât este mai frig afară, cu atât aerul din interior devine mai uscat. În plus, procesul de încălzire scade și mai mult umiditatea, fapt ce reprezintă o provocare pentru sănătate. Circulația insuficientă, calitatea scăzută a aerului și supraîncălzirea favorizează apariția infecțiilor, gripei, iritațiilor și a răcelilor.Specialiștii Daikin, recomandă câteva reguli simple care contribuie la îmbunătățirea calității aerului din interiorul casei:
1. Lasă aerul să circule
Aeriseşte încăperile, pentru a permite schimbul de aer dintre interior şi exterior. Din cauza faptului că marea majoritate a locuinţelor nu sunt echipate cu sisteme de ventilare şi recuperare a căldurii, este necesar ca pe timpul anotimpului rece să se aerisească timp de 10-15 minute în fiecare cameră.
2. Fii atent la întreținerea sistemelor de încălzire
Ai grijă de sistemele de încălzire! Acestea trebuie verificate și întreținute de către experți o dată pe an, iar schimbarea filtrelor de aer este recomandată cel puțin o dată la trei ani. Astfel, vei asigura un aer proaspăt în interiorul casei tale şi vei reduce costurilor de energie.
În ceea ce priveşte unitatea exteriorară,aceasta trebuie să fie montată la o înălţime de minim 35-40 cm faţă de sol pentru a preveni eventuale deformări mecanice ale carcasei. Trebuie să ai grijă ca scurgerea condensului din partea inferiorară a carcasei să se realizeze eficient. Dacă ninge, este nevoie să deszăpezeşti spaţiul din jurul unităţii, astfel încăt circuitul de aer să fie realizat în mod eficient, evitând formarea unui bloc de gheaţă.
3. Controlează umiditatea
Păstrează un nivel optim de umiditate în interiorul casei, între 40-55%. Un aer prea uscat oferă o senzație de frig, ceea ce te poate determina să dai drumul la încălzire în mod inutil. Cu Daikin Ururu Sarara poți regla extrem de ușor umiditatea dintr-o încăpere. Ururu, sistemul inteligent de umidificare, extrage cantitatea potrivită de umiditate din aerul exterior pentru a preveni aerul uscat din interior. Funcția de dezumidificare Sarara elimină umezeală în exces din încăperi, menținând o temperatură uniformă.
4. Setează o temperatură optimă și constantă
În timpul iernii este recomandată o temperatură cuprinsă între 20 și 22 de grade Celsius. Noaptea poți să reduci temperatura cu câteva grade. Dacă în casă este mai cald, organismul va suferi un șoc termic atunci când va întâlni frigul de afară, iar șansele să răcești sunt mari. De asemenea, dacă temperatura din interior scade sub 20 grade apare disconfortul fizic și există riscul apariției gripei sau răcelii.
Este important să ţii cont de aceste recomandări, deoarece o temperatură optimă în interior înseamnă o atmosferă confortabilă, dar mai ales un aer sănătos.

Temperatura aerului interior influențează productivitatea angajaților

Temperatura din interior are o influență puternică asupra stării de bine, a nivelului de concentrare și a gândirii critice. De aceea, atunci când vine vorba de locul în care lucrăm, mediul interior confortabil joacă un rol important atât la nivel individual, cât și al întregii echipe.De-a lungul timpului, studiile au arătat că un climat optim trebuie să aibă temperaturi între 22-25℃ și 50% umiditate, astfel încât să aibă efecte pozitive asupra sănătății și a creșterii productivității.
Un alt studiu realizat la Universitatea Cornell a arătat faptul că atunci când temperatura scade sub 22℃, angajații sunt predispuși să facă mai multe greșeli. Pe de altă parte, temperaturile care depășesc 25℃ determină scăderea motivației pentru a lucra și apariția unei stări de disconfort, care poate fi urmată chiar de boli.
Atunci când vine vorba de reglarea temperaturii interioare, chiar și la birou, Daikin Online Controller îți vine în ajutor. Prin aplicația instalată pe smartphone sau tabletă poți monitoriza de la distanță aparatul de aer condițioant, simplu și rapid, având posibilitatea să controlezi temperatura, să reglezi viteza ventilatorului, direcția fluxului de aer, dar și să consulți graficul de consum de energie.
Lucrăm împreună cu tine
Daikin este un veritabil partener pentru proiectarea soluţiilor de răcire de proces adecvate cerinţelor tale. Fiind partener Daikin colaboram cu tine, la locul instalării, pentru a dezvolta o soluţie personalizată pentru clădirea ta, în funcţie de nevoi, cerinţe, locaţie, restricţii ale clădirii şi altele. Indiferent dacă ești în căutarea unei soluţii plug-and-play sau dorești o soluţie complet personalizată, avem resursele necesare pentru a-ți oferi ambele variante.
Moderniziează sau înlocuieşte cu uşurinţă soluţia de climatizare existentă!
Unităţile de climatizare Daikin sunt considerate ca fiind pregătite pentru înlocuire. Concepute pentru o instalare rapidă, soluţiile pentru birouri şi clădiri de mari dimensiuni reutilizează traseele şi cablajele existente, eliminând astfel costurile suplimentare şi reducând la un nivel minim perioada de întrerupere. Unităţile flexibile, precum caseta perfect plată de la Daikin, se fixează direct în panourile standard, în timp ce intelligent Touch Manager, sistemul de management al activităţii, permite integrarea de echipamente terţe. Cu economiile de energie ridicate şi costurile minime de instalare, îți veţi amortiza investiţia rapid.
Iceberg Service, te ajută să menţii funcţionarea unităţilor de climatizare Daikin in Sibiu în mod eficient, prin punere în funcţiune şi pornire optimizate, întreţinere periodică şi preventivă, monitorizare la distanţă, îmbunătăţire a performanţei unităţilor de aer conditionat, pentru a putea beneficia de plusul de eficienţă dat de cea mai recentă tehnologie pe care o dezvoltăm.
CONTACT 0369.80.77.66
Calea Dumbravii Nr.135
Sibiu,Romania
Telefon 0369.80.77.66

comenzi@icebergservice.ro
office@icebergservice.ro
service@icebergservice.ro
Dezvoltat de Iceberg
dealer daikin sibiu
agfr iceberg
Înapoi la cuprins